tysdag 14. august 2007

Besøk!

Eg har hatt besøk av tyskerane! D va kjempekoseli!
De kom seint fredag kveld, å ette litt styr å ein del telefonar kom de seg inn i huset vårt. Ikkje dårli egentli at me har stort nok hus te å ta imot ein familie me 6 ongar sånn plutseli. Måtte bare bort te naboen å låna ei einaste madrass. Kult? Kult.
Lørdag va me i byn på Streetparade, som va ein del av Sildajazzen så har vært denna vekå. Jada. 50 år gamle Haugesunderar som endeli få ein grunn te å kle seg rart å dansa i gatene. Men me labba ront me, kikkte i butikkar å koste oss. Hadde bare et problem, å d va at me mysta kvarandre heila tiå. Du skjønne, 10 ongar fra 8 te 19 år, to fedre å to mødre å et bysentrum fullt av folk e kje så lett å ... ehhe... koordinera. Å når me i tillegg snakkte norsk, tysk å engelsk om ein aen va forrvirringen total.
Kvelden blei, for oss eldste sin del jaffal, satt av te Brad Pitt på film på TV2. Hehe. På søndag ville familien Bungenberg i ei norsk kjerka (me e alle brødre å søstre i ånden - på tvers av landegrenser) men d va kje gudstjeneste i kjerkå vår så me drog på høgmessa i byen me barnadåp å nattverd å full pakke. Blei nok litt i lengsta laget, men... Så va d ut på Avaldsnes, Norges første kongesete, der me såg på sånn vikinggård å sånt. Å plukkte masse skjell å steinar som tyskerane komme te å jør om te kunst. Dei e av den kreative typen.
Søndag kveld gjekk me fem store (Martin, Hannes, Gesine, Anna å eg) tur i fleire timar, så va d bare å sova noen timar før de reiste videre for å besøka resten av "mongolerane" i Trøndelag.
Så helgå har gått knallfort, men d va saiko kjekt å treffa folkå igjen. De va seg sjøl :D Å nå har me avtalt å dra på sykkeltur i Danmark i lag innen to år har gått. Håpe me får d te!

Å nå e d forresten 3 dagar te eg reise te Kvitsund. Å eg har kjøpt meg hengekøya i dag!

1 kommentar:

Solgunn sa...

D høyrtes knall bra ud! Har såvidt våre borti d å musta folk i byen, men bare såvidt... Hengekøy, heldiggen! Kan du henga den på romme?